Oog voor een goede basis, daar plukt u later de vruchten van
Wij bekijken uw onderneming vanuit de positieve lichtpunten

Administratie

Administratie

Financiële administratie

De financiële administratie is de basis van uw financiële proces en voor veel beslissingen die u als ondernemer neemt. Deze dient dus aan hoge eisen te voldoen. Wij begeleiden u graag bij het opzetten van uw administratie met oog voor management informatie die voor u van belang is.

 

Het verzorgen van de boekhouding kost veel kostbare tijd, tijd die u beter kunt gebruiken. Wij verzorgen graag uw administratie waardoor u kunt blijven doen waar u goed in bent. Uw cijfers blijven op orde, u weet zeker dat u op tijd aan uw verplichtingen voldoet. Wij informeren u zodat u altijd het overzicht in uw onderneming houdt.

 

Wilt u de administratie zelf verwerken, dan kan dit uiteraard ook. Wij werken met veel boekhoudpakketten en begeleiden u dan periodiek met de controle van de verwerkte administratie en signaleren hiermee op tijd knelpunten en kansen.

 

Mocht u tijdelijk extra mankracht nodig hebben wegens groei of uitval van personeel, dan helpen wij u graag met flexibel en ervaren personeel.

 

Salarisadministratie

De juiste verwerking van de salarisadministratie kost veel tijd en vraagt om specifieke kennis. Er is niets vervelender dan een fout in de loonberekening van uw medewerker.

Wij helpen u graag bij uw salarisadministratie in nauwe samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven gespecialiseerd in salarisadministratie en bijbehorende advisering.