Ieder bekijkt de wereld op zijn manier, wij stellen scherp en leggen de focus

Over ons

Over ons

De mensen achter Eye accountancy

Pim de Moor

Pim is een AA accountant met ruim 20 jaar ervaring in het MKB. Zijn werkaanpak kenmerkt zich door gedrevenheid, kijken naar mogelijkheden en niet in beperkingen. Pim brengt cijfers tot leven en weet op een integere wijze mensen te begeleiden in elke ondernemingsfase. 
Met een luisterend oor en gevoel voor nuances weet Pim wet en regelgeving te vertalen naar praktische handvaten en adviezen op maat. 
Naast cijfers heeft Pim passie voor watersport en met name kitesurfen. De kracht van de natuur elementen gebruiken om tot grotere hoogte te komen.

 

Anita de Nooijer

Anita heeft ruim 25 jaar ervaring bij diverse administratie- en accountantskantoren.
Haar jarenlange ervaring in het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen tot advisering op diverse werkgebieden maakt haar tot een onmisbare vraagbaak voor vele ondernemers. Met veel energie en betrokkenheid weet ze de klanten te ondersteunen en te adviseren. In haar vrije tijd komt de passie voor kleding naar voren en duikt ze terug in de tijd met het verzamelen van paspoppen en bijbehorende curiosa uit vervlogen tijden.

Waarom kiezen voor een accountanskantoor

Een accountant is een adviseur met brede opleiding en reeds jarenlange ervaring op gebied van administratief, fiscaal en bedrijfseconomische vraagstukken.

Door middel van permanente educatie blijft hij op de hoogte van relevante ontwikkelingen op diverse gebieden zoals wet- en regelgeving.

De accountant is gehouden aan gedrag- en beroepsregels. Kernwaarden voor ons zijn : deskundigheid, objectiviteit, integriteit en discretie.